Fri frakt vid köp över 3500:-

Toploaders är en hård plastficka avsedd för att skydda dina kort. Bör kombineras ihop med vanliga plastsleeves för bästa skydd.

Det finns olika tjocka kort vilket löses genom att det finns olika tjocklekar på plastskydden. Så vilken tjocklek ska du köpa?
Här följer en mall för utskrift. 


En toploader är en skyddande plasthållare som används för att säkert förvara och visa upp hockeykort eller andra samlarobjekt. Den består av en styv, genomskinlig plastficka i en rektangulär form, vanligtvis tillverkad av PVC eller polypropen.


Toploaders är utformade för att skydda kortet från damm, fingeravtryck och skador som kan uppstå vid hantering eller förvaring. De har en öppning längs ena sidan där kortet kan sättas in och tas ut enkelt. När kortet är placerat i toploadern ger den en robust och styv yta som skyddar kortets kanter och hörn från att böjas eller skadas.


Toploaders finns i olika storlekar för att passa olika korttjocklekar, från standardstorlek till tjocka kort eller minneskort. De är populära bland samlare eftersom de erbjuder ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att skydda och visa upp korten. Toploaders är också vanliga vid handel eller försäljning av kort, eftersom de ger ett extra skyddslager under transport.


Det är viktigt att notera att medan toploaders ger ett bra skydd mot de flesta vardagliga risker, är de inte helt damm- eller vattentäta. För att ytterligare skydda kortet kan samlare överväga att använda förseglade plastfickor, arkivfickor eller förvara toploaders i en skyddande ask eller låda.


Sammanfattningsvis är toploaders en vanlig typ av plasthållare som används för att skydda och visa upp hockeykort och andra samlarobjekt. De ger ett robust skydd mot skador och är ett populärt val för samlare som vill bevara och visa upp sina kort på ett säkert sätt.