Liveöppning via Facebook!

Vi öppnar boxar tillsammans eller individuellt flera kvällar i veckan. Schemalagt ordinarie veckor är TORSDAG och SÖNDAG kl 20. Det går bra att boka öppning via e-mail också.  Välkommen in i vår facebookgrupp! Kika in!

REGLER VID GRUPPBREAK

Vem får kortet? Vissa kort kan vara svåra att bestämma vilket lag det tillhör på grund av olika omständigheter. Här följer en checklist  för att bestämma vem som vinner kortet: 

1) Lagnamn/Logo på kortet
2) Lagnamn/Logo på spelarens foto
3) Lagnamn som står skrivet på baksidans text, t.ex "Jersey worn while playing with NJ Devils"
4) I de fall som logos suddas ut går kortet till det lag som tröjan tydligt hör till baserat på färg.   Detaljer så som hjälm och färg räcker för att bestämma vem kortet går till.   Om kortet är svartvitt går det ej att bestämma lag baserat på denna punkt.

I de fall där kortet ej härrör till något NHL-lag gäller följande: 

 1) Kort tillverkade innan spelaren gjorde NHL-debut går till det lag som draftade dem. 

 2) Det lag som spelaren gjorde flest matcher för det året produkten tillverkades. (Vaultkort går enligt ursprungskortets år, ej automatiskt 15-16)

3) Om spelaren är pensionerad går kortet till det lag han gjorde flest NHL-matcher för under sin karriär.   Gjorde han inga matcher går det till laget som draftade honom.

4) Om kortet hör till ett NHL-lag som ej längre finns går kortet till det lag som de senare blev, t.ex:   Hartford Whalers -> Carolina Hurricanes   Atlanta Thrashers -> Winnipeg Jets   Winnipeg Jets (Pre 1996) -> Arizona CoyotesMulti-Playerkort: Kort som har fler än en spelare på kommer att slumpas i random.org 3 gånger. Högst upp efter 3 random vinner kortet. Om flera spelare på samma kort tillhör samma lag får man spots efter antal spelare. 

Cardland kör alltid 3x Random om inget annat anges.